Ivan Leko kruist de vingers: "Hoop dat we ze beiden kunnen meenemen"

Ivan Leko kruist de vingers:
Donderdag 30 augustus 2018 - 17:25   I  

Club Brugge neemt het dit weekend op tegen Zulte Waregem. De ploeg van Dury bleek in het verleden vaak een moeilijke horde te zijn voor Club. Ook vorig seizoen kwam Club er met de schrik van, zeker toen de VAR niet ingreep na een al dan niet overtreding van Brandon Mechele in de zestien van Essevee.

Ivan Leko kan stilaan rekenen op een fitte kern en dat betekent dan ook dat Krepin Diatta terug bij de kern hoort. Volgens Het Nieuwsblad kan Leko normaliter terug op hem rekenen tegen Zulte Waregem. Net voor zijn blessure bewees Diatta dat hij een echte topper in wording is, maar nu moet hij afrekenen met de stevige concurrentie van zowel Danjuma als Dennis. Diatta kan zowel links als rechts uit de voeten.

"Mogelijk kan Leko vrijdag voor de verplaatsing naar Zulte Waregem opnieuw rekenen op Diatta. De Senegalees brak eind juli zijn pols tijdens de Supercup tegen Standard en trainde meer dan een maand met een gipsverband. Deze week wisselde hij zijn gips voor een ondersteunende brace, waardoor Diatta opnieuw in aanmerking komt voor een selectie."

Update 30/8 - 17:20

Volgens Ivan Leko is er een kans dat zowel Jelle Vossen als Krepin Diatta de verplaatsing kunnen maken naar de Gaverbeek. “We hopen dat ze beschikbaar zijn en zouden ze graag meenemen. Zulte Waregem zal geen makkelijke verplaatsing zijn."

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024