'Lazar Markovic heeft knoop over nieuwe club doorgehakt'

'Lazar Markovic heeft knoop over nieuwe club doorgehakt'
Donderdag 30 augustus 2018 - 13:30   I  

Het einde van de transferperiode is in zicht en Lazar Markovic heeft tot op heden nog steeds geen nieuwe club gevonden. Aanvankelijk leek de Servische flankaanvaller op weg naar een buitenlandse ploeg, maar nu zou hij toch in België tekenen.

Volgens The Daily Mail ligt de toekomst van Markovic met zekerheid in de Jupiler Pro League. Binnen dit en 48 uur zit het verblijf van Markovic bij Liverpool er definitief op. Hij heeft de keuze tussen een transfer naar Anderlecht of… Standard.

Zowel paars-wit als Standard maakt werk van de definitieve komst van Markovic. Vorig seizoen huurde Anderlecht de winger al een half seizoen van Liverpool. Markovic wisselde toen goede met minder goede dingen af.

Update 30/8 - 7:28

Volgens La Dernière Heure is vooral Standard geïnteresseerd in Markovic. Anderlecht heeft andere prioriteiten. De Rouches krijgen wel af te rekenen met de concurrentie van Olympiakos. Er kunnen nog spannende uren volgen tot het einde van de transfermarkt.

Update 30/8 - 13:30

Volgens het Griekse Sporttime is Markovic helemaal niet op weg naar België. De Serviër zou bij PAOK tekenen. Afwachten wat de komende uren zullen brengen...

Poll: Voor welke club moet Markovic kiezen?

TAGS  I  Liverpool  I  Anderlecht  I  Standard

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024