Rode Duivel geraakt maar niet weg: "Hij speelt met zijn carrière"

Rode Duivel geraakt maar niet weg:
Vrijdag 31 augustus 2018 - 18:45   I   door Redactie

Simon Mignolet haalde uit naar Liverpool omdat hij niet mocht vertrekken. De doelman wilde graag weg, maar na het vertrek van Loris Karius kan daar geen sprake meer zijn. Dat bevestigde coach Jürgen Klopp.

“Simon vertrekt niet”, citeert HLN de Duitse coach. “Als je het mij vraagt, heeft het ook weinig zin om je onvrede in de openbaarheid te gooien. Dat kan je beter intern uitpraten. Daar geloof ik oprecht in. Eerst begrijp je beslissingen vaak niet, maar dan kan je rechtstreeks met mij praten dan met een krant. Matt (de perschef, red) vertelde het mij. Maar het is okay voor mij."

"We zijn allemaal mensen en ik heb er geen problemen mee. Als hij echt tevreden zou zijn met zijn rol als nummer twee zou ik hem niet goed kennen. Hij is een topprof, een topkeeper en natuurlijk is hij niet tevreden. Maar er zijn ergere zaken in de wereld dan nummer twee bij Liverpool te zijn - En redelijk goed betaald ook, by the way.”

Update 31/8 - 18:40

Simon Mignolet zal dit seizoen op de bank blijven zitten. De Rode Duivel wilde nochtans heel erg graag weg. Het enige wat de Belg wil is speelminuten verzamelen. Veel fans (en journalisten) begrijpen dan ook niet dat Klopp Mignolet niet liet vertrekken.

TAGS  I  Liverpool

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024