'Real Madrid klopt aan in de Premier League en wil 226 miljoen neertellen'

'Real Madrid klopt aan in de Premier League en wil 226 miljoen neertellen'
Zaterdag 08 september 2018 - 19:34   I  

Real Madrid heeft een vrij rustige transferperiode achter de rug. De Champions Leaguewinnaar zag met Cristiano Ronaldo (33) zijn absolute vedette vertrekken, maar het bestuur van Real is vastbesloten om kersvers trainer Julen Lopetegui tijd te geven om aan een nieuw elftal te bouwen.

Met Thibaut Courtois, Alvaro Odriozola en Vinicius Junior trok Real Madrid deze zomer drie spelers aan waarop het de komende jaren kan bouwen. Achter de schermen zou voorzitter Florentino Perez evenwel aan het sparen zijn om tijdens één van de volgende transferperiodes zwaar uit te halen.

Perez droomt van een grote naam die in de voetsporen van Ronaldo kan treden. Het hoeft niet per se een type Neymar of Hazard te zijn, zolang de nieuwkomer maar voor de nodige doelpunten kan zorgen. En daarom heeft de Real-preses zijn oog laten vallen op niemand minder dan Harry Kane.

226 miljoen

De 25-jarige Engelsman is al enkele seizoenen een garantie op goals in de Premier League. Tottenham Hotspur ziet zijn doelpuntenmachine liever niet vertrekken, maar volgens Don Balon beschikt Kane in zijn contract over een gelimiteerde afkoopsom.

Als een geïnteresseerde club 226 miljoen euro ophoest, kunnen The Spurs een vertrek van hun topspeler niet tegenhouden. Real Madrid zou dat bedrag ten laatste volgende zomer willen overmaken op de bankrekening van Tottenham om zich op die manier te verzekeren van de diensten van Kane.

Poll: Is Kane dit bedrag waard?

TAGS  I  Real Madrid  I  Tottenham

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024