Manchester United is het kotsbeu: 'Pogba weg voor ongeziene recordsom'

Manchester United is het kotsbeu: 'Pogba weg voor ongeziene recordsom'
Donderdag 27 september 2018 - 13:39   I  

Er lijkt weldra een einde te komen aan het huwelijk tussen Manchester United en Paul Pogba. De Franse middenvelder ligt al een hele tijd overhoop met trainer José Mourinho en een vertrek op Old Trafford lijkt nog de enige goede oplossing.

Het gerommel tussen Pogba en Mourinho bereikte in de voorbije dagen een triest dieptepunt. Pogba liet zich negatief uit over de manier van spelen van Mourinho. "Als we thuis spelen moeten we aanvallen, aanvallen, aanvallen", aldus de Fransmans. Iets waar Mourinho niet mee kon lachen; hij besliste dat Pogba vanaf heden geen vicekapitein meer is bij United.

Woensdag was er dan weer een discussie op training tussen Pogba en Mourinho. De Portugees zou allesbehalve tevreden geweest zijn met een filmpje dat Pogba op Instagram postte vlak na de nederlaag in de beker tegen tweedeklasser Derby County. U merkt het: het zit helemaal scheef tussen beide heren.

223 miljoen

Het is nu zover gekomen dat Manchester United van plan is om Pogba te verkopen. De clubleiding van de Engelse recordkampioen kiest de kant van Mourinho en daarom mag Pogba weg. United wil wel een recordbedrag opstrijken voor zijn wereldkampioen.

Er is sprake van 223 miljoen euro, één miljoen meer dan de huidige recordtransfer van Neymar. Real Madrid, Barcelona en Juventus zijn geïnteresseerd. Al is het maar de vraag of zij dat bedrag zullen ophoesten. 

TAGS  I  Manchester United  I  Juventus  I  Barcelona  I  Real Madrid

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024