Mourinho duidelijk over Pogba: "Einde verhaal"

Mourinho duidelijk over Pogba:
Vrijdag 28 september 2018 - 17:17   I  

José Mourinho en Paul Pogba liggen al een tijdje overhoop met elkaar. Als klap op de vuurpijl besliste Mourinho ook nog eens om Pogba zijn verantwoordelijkheid binnen de groep af te nemen bij Manchester United. De Fransman is niet langer de vicekapitein. Vrijdag legde Mourinho haarfijn uit waarom hij die beslissing heeft genomen.

"Ik analyseer een speler altijd vanuit het perspectief van een gewone speler en vanuit die van een aanvoerder. Na enkele weken van analyseren en overleggen met mijn technische staf, besloten we dat Pogba gewoon een speler is en geen kapitein", tekende Goal op uit de mond van Mourinho.

Dat er op training een clash was tussen Pogba en Mourinho, is volgens The Special One niet waar. "Welke confrontatie? Jullie hebben er weer een geweldig verhaal van gemaakt, van vijftien minuten training kijken."

"Geen enkele speler is groter dan deze club"

"Ik heb altijd veel gesprekken met spelers. Luide kritiek en luide instructies, het hoort allemaal bij coaching. Maar dit keer was dat niet het geval, jullie hebben er zelf iets van gemaakt. Dus ik ben blij dat jullie slechts één keer in de maand een kwartiertje van de training mogen zien."

Mourinho liet zich tot slot ook nog ontvallen dat Pogba zaterdag tegen West Ham United gewoon zal spelen. "Geen enkele speler is groter dan deze club en als ik blij ben met hoe hij speelt, dan speelt hij. Ben ik niet blij, dan speelt hij niet. Paul heeft deze week heel goed getraind. We hebben goede spelers met persoonlijkheid nodig en hij heeft dat, dus hij speelt morgen. Einde verhaal."

TAGS  I  Manchester United

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024