Kat Kerkhofs klapt uit de biecht: "Dan zegt Dries 'Moet dat nu echt?'"

Kat Kerkhofs klapt uit de biecht:
Woensdag 03 oktober 2018 - 00:07   I  

Kat Kerhofs (30) gaat al járen door het leven als 'mevrouw Dries Mertens', maar de jongste tijd treedt ze steeds meer uit de schaduw van haar Rode Duivel. Samen met haar zus Lyn maakte Kat voor zender VIJF het programma 'Tipsy', waarin ze uittest welke invloed alcohol en consorten hebben op ons leven.

"Ik wil alleen maar programma's maken waarin ik mezelf kan zijn. Je trapt daarmee misschien op sommige tenen, of mensen zullen denken: wat zégt die nu allemaal? Anderen zeggen me net: je blijft jezelf, chapeau!", steekt Kerkhofs in een gesprek met Het Laatste Nieuws van wal.

"Dries weet intussen hoe ik ben", gaat ze verder. "Soms zegt die weleens - als ik weer eens een straffe uitspraak gedaan heb in de media: 'Ka-hat. Serieus? Moet dat nu weer echt?' Ik antwoord dan: 'Sorry, Dries, ik bén zo. Ik heb geen filter.'

Schoonfamilie kijkt mee

"Ik geloof echt dat mensen dat meer appreciëren dan dat ik daar een rolletje zit te spelen. Het enige lastige puntje is misschien ... mijn schoonfamilie. Mijn schoonmama had heel lief naar de hele familie een mailtje gestuurd: 'Elke week kunnen jullie op dat uur kijken naar Tipsy.' En nu denk ik: die mail had misschien niet verzonden moeten worden. (lacht) Maar goed, die weten ook hoe ik ben in het echte leven."

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024