‘Real Madrid heeft zéér verrassende vervanger voor Lopetegui klaarstaan’

‘Real Madrid heeft zéér verrassende vervanger voor Lopetegui klaarstaan’
Woensdag 03 oktober 2018 - 19:18   I  

Na de opmerkelijke nederlaag van Real Madrid op het veld van CSKA Moskou is het crisis in de Spaanse hoofdstad. Florentino Perez twijfelt sterk aan zijn coach, Julen Lopetegui, en de president heeft al een gedroomde vervanger klaarstaan om hem op te volgen.

Volgens Don Balon verwijt Perez zijn trainer het gebrek aan connectie met zowel de fans als de spelers. De beslissingen van de trainer vallen niet in goede aarde bij de zwaargewichten in de kleedkamer en ook de fans zijn allesbehalve tevreden. De positie van Lopetegui zou onder serieuze druk komen te staan, ondanks het feit dat hij pas afgelopen zomer werd aangesteld na een succesvolle periode bij de Spaanse nationale ploeg.

Don Balon weet echter ook wie de gedroomde opvolger zou zijn van Florentino Perez voor Lopetegui. Niemand minder dan José Mourinho zou kunnen terugkeren naar de Spaanse hoofdstad. In het verleden was de Portugees al drie seizoenen trainer van De Koninklijke. In die periode wist Mourinho 1 maal de neker, La Liga als de supercup binnen te halen.

Hoewel Perez een groot voorstander is van Mourinho valt het maar af te wachten in hoeverre de andere spelers tevreden zijn. De Portugees vertrok naar verluid in een zeer slechte verstandhouding met kapitein Sergio Ramos.

TAGS  I  Real Madrid

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024