Te min voor RSCA, nu kan deze speler voor 60 miljoen naar de absolute top

Te min voor RSCA, nu kan deze speler voor 60 miljoen naar de absolute top
Maandag 15 oktober 2018 - 14:06   I  

Bij RSC Anderlecht zullen ze zich misschien wel even in hun koffie verslikken bij het lezen van het volgende bericht. Een speler die door paars-wit niet zo lang geleden te min bevonden werd, staat nu voor een transfer van… 60 miljoen euro.

Het gaat om Nikola Milenkovic. De nu 21-jarige verdediger speelt sinds het begin van vorig seizoen bij de Italiaanse subtopper Fiorentina en doet het daar uitstekend. De Serviër is er een vaste waarde en maakt quasi wekelijks indruk op tal van scouts van grote clubs.

Milenkovic deed het de voorbije maanden zelfs zo goed dat hij nu hoog op het verlanglijstje van Manchester United staat. De Engelse recordkampioen zou zomaar eventjes 60 miljoen euro veil hebben om de verdediger binnenkort in te lijven.

En zeggen dat Milenkovic, voor hij naar Italië verhuisde, bij Anderlecht aan de slag kon gaan. Goran Lovre, ex-speler van paars-wit, tipte de mensen in het Constant Vanden Stockstadion. Het oude bestuur achtte Milenkovic echter nog niet klaar voor het grote werk en hapte niet toe. Fiorentina speelde kort op de bal en telde 5 miljoen euro neer voor de speler. Straks kan het een veelvoud daarvan opstrijken voor de getalenteerde Milenkovic.

Poll: Had Anderlecht Milenkovic moeten binnenhalen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Ster Belgrado  I  Fiorentina  I  Manchester United

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024