Marc Coucke zorgt voor ingrijpende veranderingen bij Anderlecht

Marc Coucke zorgt voor ingrijpende veranderingen bij Anderlecht
Maandag 15 oktober 2018 - 19:12   I  

Marc Coucke zorgde sinds zijn intrede in het Constant Vanden Stockstadion al voor de nodige veranderingen bij RSC Anderlecht. De Belgische zakenman blijft de vernieuwingen verderzetten, zo maakte paars-wit maandag bekend.

In een persbericht laat Anderlecht weten dat het in de voorbije maanden ‘grote veranderingen heeft doorgevoerd om de beleving van de fans gevoelig te verbeteren’. Alle nieuwe initiatieven hebben blijkbaar hun vruchten afgeworpen, want steeds meer bedrijven willen samenwerken met de Brusselse club. Coucke en co slaagden erin om liefst 18 nieuwe commerciële partners aan te trekken.

“We hebben de voorbije maanden de vernieuwing van RSC Anderlecht ingezet. De nieuwe ploeg heeft een groot aantal veranderingen doorgevoerd om de beleving van de fans gevoelig te verbeteren. Zo hebben we onder meer een gloednieuw fandorp ingericht, nieuwe digitale diensten ingevoerd die het comfort van de supporters verbeteren en 1000 extra plaatsen achter het doel toegevoegd. Sinds de komst van de nieuwe directie hebben we, met de steun van een groot aantal partners, een grondige make-over van de hospitality ruimtes doorgevoerd en geïnvesteerd in nieuwe eigentijdse formules en diensten”, klinkt het in het persbericht.

18 nieuwe bedrijven, 32 partners in totaal

“De nieuwe initiatieven hebben hun vruchten afgeworpen. Steeds méér bedrijven binden zich aan de club. Zo hebben een groot aantal bestaande partners hun verbintenis met ons verlengd en mogen we maar liefst achttien nieuwe bedrijven verwelkomen. RSC Anderlecht mag vandaag rekenen op 32 commerciële partners die stuk voor stuk een hoofdrol spelen in de Brusselse en Belgische economie.”

“Dit is goed nieuws voor de fans. Onze commerciële partners helpen de club om méér middelen vrij te maken die ten goede komen van de supporters. RSC Anderlecht wil, langs deze weg, de bestaande partners oprecht danken voor hun trouw en de nieuwe partners verwelkomen”, klinkt het tot slot nog.

Poll: Is dit een goede zaak voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024