Het is Leko’s schuld dat Brugse publiekslieveling zal vertrekken

Het is Leko’s schuld dat Brugse publiekslieveling zal vertrekken
Donderdag 25 oktober 2018 - 15:20   I   door Redactie

Lior Refaelov speelde maar liefst zeven seizoenen in het Jan Breydelstadion, waarin hij zich ontpopte tot ware publiekslieveling. Met de komst van trainer Ivan Leko ging echter snel bergaf voor Refaelov. De middenvelder paste niet het plaatje van de nieuwe trainer en mocht dus beschikken.

Een huurovereenkomst met Antwerp was het resultaat. Refaelov mocht beschikken, maar Club liet de deur wel op een kiertje staan. Maar als het van de Israëliet afhangt, lijkt het klaar en duidelijk dat hij niet meer zal terugkeren.

“Vooral in het weekend was het lastig voor mij”, vertelt een openhartige Refaelov aan Sport/Voetbalmagazine. “Je bent jaren een sleutelspeler geweest en dan komt er plots een nieuwe coach die zegt dat je het uitstekend doet, maar dat hij binnen het systeem dat hij wil spelen geen plaats voor je vindt.”

Ivan Leko

“Het ging dus de hele tijd heen en weer tussen Ivan en mij: ik zei dat ik hem niet kon geloven, omdat ik op elke positie kan spelen en hij bleef herhalen dat er geen plek voor me was. Op het einde waren we geen vrienden meer, en konden we ook niet meer samenwerken.”

“Pas op, ik vind hem ondanks alles wel een goeie coach”, gaat Refaelov verder. “Ivan heeft iets speciaals: passie, kwaliteit. Hij heeft een mooie toekomst, met Club doet hij het fantastisch.”

Poll: Denk je dat Refaelov nog een toekomst heeft bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024