Mechelen schudt zorgen van zich af en is nieuwe leider in 1B

Mechelen schudt zorgen van zich af en is nieuwe leider in 1B
Zaterdag 27 oktober 2018 - 22:44   I  

Cercle Brugge, KV Kortrijk, Sporting Lokeren en KV Oostende hebben zaterdagavond niet bepaald voor spektakel en vuurwerk gezorgd. Eén iets hadden ze na negentig minuten voetbal wel gemeen: ze pakten één punt.

Cercle Brugge-KV Kortrijk 1-1

In de eerste helft kwam Cercle Brugge er nauwelijks aan te pas en dat resulteerde rond het halfuur in een voorsprong voor Kortrijk. In eerste instantie werd een schot van D’haene nog van de lijn gehaald, maar inde herneming trof Stojanovic wél raak: 0-1.

Na de pauze ging Kortrijk op zijn elan door, maar het was wel Cercle dat tot scoren kwam. Hazard zette zich goed door en zijn voorzet belandde met een gelukje voor de voeten van Mercier, die tegen zijn ex-ploeg de 1-1 maakte. Daar bleef het uiteindelijk ook bij.

Lokeren-KV Oostende 0-0

Een slappe eerste helft waarin beide ploegen nog niet wakker leken, gebeurde bitter weinig. Hupperts zorgde met een schot op de paal voor de grootste dreiging, maar goals vielen er niet.

KV Mechelen-Roeselare 3-0

Mechelen schudde de extrasportieve zorgen van zich af met een ruime zege tegen Roeselare. Het won met 3-0 na goals van Mera, Kaya en Van Cleemput. KV springt dankzij de zege naar de leiding.

Poll: Gaat Mechelen promoveren?

TAGS  I  Lokeren  I  KV Oostende  I  Cercle Brugge  I  KV Kortrijk

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024