Verschrikkelijk nieuws voor Nicolas Lombaerts

Verschrikkelijk nieuws voor Nicolas Lombaerts
Dinsdag 30 oktober 2018 - 08:45   I  

Nicolas Lombaerts (33) was ooit één van de beste verdedigers van het land, maar ondertussen is de West-Vlaming ver afgegleden. Van onmisbare pion bij Zenit Sint-Petersburg tot overbodig bij KV Oostende.

KVO wilde Lombaerts deze zomer liefst van al verkopen, maar het vond geen club die bereid was om het zware contract van de verdediger over te nemen. Gert Verheyen zette Lombaerts vervolgens meermaals op de bank.

De voorbije weken was hij geblesseerd, maar nu is Lombaerts terug. Eén probleem: hij zit niet in de wedstrijdselectie voor de match op het veld van Club Brugge. Andermaal verschrikkelijk nieuws voor Lombaerts, dat is wel duidelijk.

"Het gaat van kwaad naar erger voor Nicolas Lombaerts, vaste bankzitter dit seizoen bij KV Oostende. De verdediger werd voor de korte trip naar Club Brugge nu zelfs uit de selectie gelaten. Net als eerder dit seizoen tegen Eupen maakt de ex-international geen deel uit van de 18-koppige kern", schrijft Het Laatste Nieuws.

(Lees verder onder de foto)

"Dit heeft niets te maken met Lombaerts' loon"

 "Dat heeft niets te maken met zijn loon of het feit dat hij moet vertrekken", benadrukt assistent Franky Van der Elst. "We baseren onze selectie daar niet op. We beginnen bij de basiself en kijken daarnaast wie we op de bank best kunnen gebruiken. Ik ontken niet dat dit soms een moeilijke situatie is, maar het is wat het is."

De niet-selectie is een nieuwe dreun voor Lombaerts, die dit seizoen enkel tegen Genk mocht invallen en in de bekermatch in Hoogstraten een basisplaats kreeg. Het maakt pijnlijk duidelijk dat hij niet meer gewenst is bij KVO.

Poll: Verdient Lombaerts meer speelminuten bij Oostende?

TAGS  I  KV Oostende  I  Club Brugge  I  AA Gent

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024