Champions League-club meldt zich bij Club Brugge: 'We willen hem'

Champions League-club meldt zich bij Club Brugge: 'We willen hem'
Dinsdag 30 oktober 2018 - 10:06   I  

Club Brugge kroonde zich vorig seizoen tot landskampioen en komt bijgevolg nu uit in de Champions League. Daar zat Ethan Horvath al iedere keer op de bank. Opmerkelijk: de Amerikaanse doelman had net zo goed bij een andere Champions League-club in de ploeg kunnen staan.

"Horvath begint vanavond een derde leven bij Club Brugge. De Amerikaan startte vorig seizoen als nummer 1, maar moest na enkele twijfelachtige tussenkomsten - waaronder een ferme misser op Genk - plaatsruimen voor Hubert. Dat zette toen een heuse keeperscarrousel in gang, met liefst zes wissels", schrijft Het Nieuwsblad.

"De Amerikaan sloot na de blessure van Vermeer nog wel de play-offs af en deed dat niet onaardig, maar toch wou Club hem afgelopen zomer verpatsen. Er waren aanbiedingen, zelfs van een ploeg die Cham­pions League speelde én speelkansen garandeerde, maar Horvath besloot te blijven", onthult de krant.

Nieuwe kans

Door de komst van Letica verdween Horvath echter opnieuw naar het achterplan. Het was al snel duidelijk dat de Amerikaan tweede doelman zou worden. Nu mag hij zich opnieuw bewijzen.

Poll: Verdient Horvath deze nieuwe kans?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024