Transfermarkt: Toptransfer voor Anderlecht, nieuwe doelman van Club bekend?

Transfermarkt: Toptransfer voor Anderlecht, nieuwe doelman van Club bekend?
Dinsdag 30 oktober 2018 - 23:15   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Eden Hazard heeft aan Real Madrid laten weten dat hij niet tekent als Antonio Conte de nieuwe coach wordt. Daarop zou Real de gesprekken met de Italiaan hebben afgebroken.

*Juventus zou zich bij Matej Mitrovic gemeld hebben. De Italiaanse topclub is zeer geïnteresseerd in de verdediger van Club.

*Club Brugge wordt opnieuw gelinkt aan Henrik Van Crombrugge. De doelman van Eupen wordt mogelijk de nieuwe doelman van blauw-zwart.

*Hein Vanhaezebrouck gelooft niet meer in Antonio Milic en Ryota Morioka. Luka Adzic en Kristal Abazaj waren dan weer al afgeschreven van voor ze in Anderlecht aankwamen, zo weet Het Nieuwsblad.

*Nicolas Lombaerts lijkt KV Oostende in januari te verlaten. Een overstap naar een andere eersteklasser is een optie.

*Het is Sevilla menens om Hans Vanaken binnen te halen. De Spaanse club zou een verleidelijk bod willen uitbrengen op de spelmaker van Club Brugge.

*Marc Coucke zal in januari zwaar investeren in een nieuwe spelmaker voor Anderlecht. Dat meldt Het Nieuwsblad. De naam van Sofiane Hanni circuleerde al.

*Afgelopen zomer meldde een niet nader genoemde Champions League-club zich bij Club Brugge om te onderhandelen over Ethan Horvath. De doelman besliste evenwel om in het Jan Breydelstadion te blijven.

*Barcelona en PSG zouden een straffe ruildeal op poten willen zetten. Neymar zou naar Camp Nou terugkeren, terwijl Ousmane Dembele de omgekeerde kan maken.

*Roberto Martinez is nog steeds één van de kandidaten om bij Real Madrid de ontslagen Julen Lopetegui op te volgen.

Poll: Waar speelt Neymar volgend seizoen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024