De Vlieger: "Híj is de beste keeper bij Club Brugge"

De Vlieger:
Dinsdag 30 oktober 2018 - 17:33   I  

Club Brugge zit voor de zoveelste keer sinds het begin van vorig seizoen opgezadeld met een doelmannenprobleem. Karlo Letica ging tegen STVV zwaar in de fout. Tegen KV Oostende ontbreekt de Kroaat omwille van een blessure en dus staat Ethan Horvath tussen de palen. Maar... Hoe moet het nu verder?

Geert De Vlieger, ex-doelman van Club en tegenwoordig analist, is duidelijk in Het Nieuwsblad: “Als Leko en Club niet opnieuw met dezelfde keepersproblemen als vorig seizoen te maken willen krijgen, waarbij ze opnieuw almaar moeten wisselen, mogen ze Letica niet meteen een rij achteruit schuiven. Want wat als Horvath dan in de fout gaat? Weer wisselen? En wat als Horvath tegen Oostende een wereldmatch speelt?”

"Geen progressie gemerkt bij Horvath"

Leko liet zich eerder dit seizoen al positief uit over Horvath, die op training hoge ogen gooide. “Ik heb toch geen grote progressie gemerkt in de bekermatch op Deinze”, twijfelt De Vlieger meteen. “Hij trof geen schuld bij de goals, maar zo overtuigend was het toch ook niet.”

Zelfs als Horvath straks de match van zijn leven keept, wordt het moeilijk voor de Amerikaan. Dat is althans het oordeel van De Vlieger. “Letica kan nu wel uit vorm zijn, maar ik schat hem qua pure kwaliteiten toch nog steeds hoger in dan Horvath", besluit de analist.

Poll: Wie is de beste doelman bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024