‘Nicolas Lombaerts speelt vanaf januari bij andere eersteklasser’

‘Nicolas Lombaerts speelt vanaf januari bij andere eersteklasser’
Dinsdag 30 oktober 2018 - 15:41   I  

Nicolas Lombaerts is tot nader order nog steeds een speler van KV Oostende, maar daar lijkt binnenkort sowieso verandering in te komen. De 33-jarige verdediger zit in de Versluys Arena volledig op een zijspoor en zal andere oorden opzoeken.

De voorbije weken lag Lombaerts in de lappenmand, maar nu is hij opnieuw fit. Dat trainer Gert Verheyen de ervaren rot niet opnam in zijn wedstrijdselectie voor het duel op het veld van Club Brugge, is dan ook een teken aan de wand.

Het is al even duidelijk dat Lombaerts niet in de plannen past van KVO. Hij is nog een transfer uit het Coucke-tijdperk en zijn duur contract weegt zwaar op de begroting. Technisch directeur Hugo Broos is Lombaerts liever kwijt dan rijk.

Naar concurrent?

Lombaerts, die ook op zijn 33ste nog steeds gretig is en wil spelen, zal straks wellicht op zoek gaan naar een nieuwe club. In januari zal de ex-speler van Club Brugge en AA Gent sowieso bij een andere eersteklasser belanden. Wie weet een Belgische. In de zomer toonde Zulte Waregem al interesse.

Eén ding is zeker: KVO zal hem niets in de weg leggen en eventueel zelfs gratis laten gaan.

Poll: Is Lombaerts nog goed genoeg om te spelen bij een eersteklasser?

TAGS  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024