Wed en kijk LIVE naar Club-KVO: Leko zet Vormer uit de ploeg

Wed en kijk LIVE naar Club-KVO: Leko zet Vormer uit de ploeg
Dinsdag 30 oktober 2018 - 19:19   I  

Club Brugge gaat om 20u30 op zoek naar een deugddoende driepunter. De regerende landskampioen kon al een maand geen wedstrijd meer winnen en wil daar tegen KV Oostende verandering in brengen. In aanloop naar de match raakten alvast de opstellingen van beide ploegen bekend.

Wat meteen opvalt als we de opstelling van Club bekijken, is dat aanvoerder Ruud Vormer ontbreekt. De Nederlander sukkelde voor de interlandbreak al met overbelasting aan de lies en was de jongste weken ook gewoon niet in goeden doen. Daarbovenop komt nog eens het drukke programma van Club in de competitie en Champions League. Wellicht zit hij daarom op de bank tegen Oostende.

Op het middenveld kiest Leko voor de driehoek Rits-Nakamba-Vanaken. Op rechts mag Mata blijven staan, terwijl achterin Denswil zijn plaats opnieuw inneemt ten koste van Decarli. Voorin moeten Wesley en Schrijvers voor gevaar zorgen.

=> Je kan LIVE wedden op deze wedstrijd bij Unibet. Dan moet je je gewoon registreren via DEZE LINK. Als je al geregistreerd bent bij Unibet kan je ook gewoon via die link doorklikken.

De opstellingen:

Poll: Is het goed dat Vormer eens op de bank zit?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024