Vanhaezebrouck is het kotsbeu en haalt uit: "Kijk eens naar Brugge!"

Vanhaezebrouck is het kotsbeu en haalt uit:
Vrijdag 02 november 2018 - 15:03   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck is de kritiek op Anderlecht in de kranten beu. De motor van paars-wit sputtert, maar RSCA wordt te fel geviseerd vindt de coach.

“Veel clubs in België zitten nochtans in dezelfde situatie. Er is maar één ploeg in ons land die tot nu toe tevreden kan zijn over zijn prestaties op alle fronten: Genk. Zij zitten nog in de beker, gaan Europees overwinteren en staan op kop in het klassement. Maar alle anderen? Alleen wordt het Anderlecht heel zwaar aangerekend terwijl wij net de ploeg zijn die het meest heeft vernieuwd: een nieuw bestuur, een nieuwe en sterk verjongde spelerskern", zucht Vanhaezebrouck bij Het Nieuwsblad.

“Tja, Brugge had op een bepaald moment 1 zege in 7 wedstrijden. Maar hoeveel gazettenpraat las ik daar over? Weinig. Terwijl Club Brugge nog steeds met zijn kampioenenploeg van vorig jaar speelt. Standard werd vice-kampioen en pakte de beker, maar waar staan zij nu...Er moet ook naar de omstandigheden worden gekeken. Hier bij Anderlecht is heel veel veranderd.”

Poll: Heeft Hein gelijk?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024