Politie treedt meteen in actie na deal met Veljkovic

Politie treedt meteen in actie na deal met Veljkovic
Woensdag 21 november 2018 - 19:33   I   door Redactie

De gerechtelijke politie zal extra speurders inzetten op de operatie ‘Propere Handen’. Dat heeft het gerecht beslist nu Veljkovic gaat samenwerken met de onderzoekers. Dat meldt het VTM Nieuws. Ze lijken met deze zet alvast zeker dat er nog lijken uit de kast zullen vallen.

De beslissing om meer volk in te zetten heeft te maken met de deal die het gerecht heeft gesloten met hoofdverdachte Dejan Veljkovic. De makelaar wil als spijtoptant alles vertellen wat hij weet over het gesjoemel in het voetbal, in ruil voor een voorwaardelijke straf. Daarom krijgt het speurdersteam versterking. Vier extra speurders gaan vanaf 1 december aan de slag. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Veljkovic zal de speurders zijn complete boekhouding tonen. Hij zal het gerechtelijke team enerzijds laten zien wat hij zelf op zijn kerfstok heeft. Anderzijds zal hij ook zijn boekje open doen over wie in de voetbalwereld nog de regels heeft overtreden. De vier extra speurders moeten de verklaringen van Veljkovic controleren en ervoor zorgen dat ze die kunnen bewijzen in de rechtszaal. 

Poll: Zullen er snel zaken ontdekt worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024