'Anderlecht krijgt dit antwoord van Manchester City over Vincent Kompany'

'Anderlecht krijgt dit antwoord van Manchester City over Vincent Kompany'
Maandag 26 november 2018 - 08:09   I  

RSC Anderlecht droomt van een hereniging met jeugdproduct Vincent Kompany. Voorzitter Marc Coucke zou de verdediger in de nadagen van zijn carrière naar het Constant Vanden Stockstadion willen halen. En op termijn zou 'Vince The Prince' dan sportief directeur moeten worden.

Als Coucke en co binnenkort eens zullen informeren bij Manchester City, zullen ze volgens Het Nieuwsblad een negatief antwoord krijgen. De krant meent te weten dat de Engelse topclub ook al concrete plannen heeft met Kompany. De Rode Duivel zou er na zijn carrière eveneens een rol in de richting van sportief directeur kunnen opnemen.

"De Brusselse droom voor de post is op termijn Vincent Kompany, maar blijkbaar koestert Manchester City gelijkaardige plannen. Hoelang de voetbalcarrière van Kompany ook nog duurt - in juni is hij einde contract - City wil hem na zijn actieve loopbaan inlijven als ambassadeur en uithangbord voor de club."

"Anderlecht droomt maar beter niet te hard van Kompany"

"Bij Man City voetbalt Kompany ondertussen al tien jaar. The Citizens beschouwen hem dan ook als hún icoon. Bovendien bouwde Kompany een heel leven uit in Manchester. Hij vond er zijn vrouw Carla, zijn kinderen werden er geboren, hij studeerde er en investeerde er in verschillende projecten. Anderlecht droomt dus maar beter niet te hard van Kompany", besluit de krant.

Poll: Denk jij dat Kompany snel zal terugkeren naar Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024