Boskamp begrijpt Anderlecht niet: "Hij moet eruit!"

Boskamp begrijpt Anderlecht niet:
Zaterdag 01 december 2018 - 08:21   I   door Redactie

Johan Boskamp begrijpt niet dat Anderlecht Ognen Vranjes niet aan de deur heeft gezet. De verdediger kwam er uiteindelijk vanaf met een boete van amper 5.000 euro.

“Tja,hoeveel platen voor zijn kop heeft die Vranjes? Een stuk of 36? Ik ken die gozer niet die hij op zijn arm heeft laten zetten, maar ik begrijp dat het een niet zo frisse fascist is. Dat is simpelweg onaanvaardbaar. Dan weet je toch niet goed wat er in de wereld speelt. Als ik dan zijn uitlatingen lees, komt hij nog dommer over. Daarnaast verheerlijkte hij de gewelddadige acties van de supporters van zijn ex-club AEK Athene tegenover de fans van Ajax. Die gasten gooiden met molotovcocktails!", aldus Boskamp in Het Belang van Limburg

"En dan gaat hij wat roepen 'Welcome to hell'. Hij kreeg terecht een boete van de club. Anderlecht zou er beter direct afstand van nemen. Dat is ook weer niet zo gemakkelijk, want het betaalde drie miljoen euro voor hem en hij vertegenwoordigt dus kapitaal voor de club. Maar de supporters willen hem eruit en het is toch al geen goede voetballer gebleken. Als ik Anderlecht was, zou ik hem wegdoen of in januari lekker verkopen.”

Poll: Heeft Boskamp gelijk?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024