Vertonghen denkt aan transfer: “Mijn passie voor die club is groot”

Vertonghen denkt aan transfer: “Mijn passie voor die club is groot”
Vrijdag 14 december 2018 - 23:27   I  

Jan Vertonghen is ondertussen 31 jaar oud, maar de Rode Duivel denkt nog niet aan zijn pensioen. De verdediger van Tottenham Hotspur wil er nog enkele seizoenen vol tegenaan gaan. Maar zal hij zijn carrière ook beëindigen bij The Spurs?

“Ik lig nog tot de zomer van 2020 onder contract bij Tottenham en de club heeft een optie die ze weldra zal lichten. Dat wil zeggen dat ik nog anderhalf jaar onder contract lig. Daarna zien we wel. Zoals ik me nu voel, kan ik zeker nog vier of vijf seizoenen mee.”

“Er zijn momenteel geen onderhandelingen aan de gang met Tottenham, maar dat kan nog komen. Ik voel me prima bij deze club. Er is hier een ongelofelijk potentieel aanwezig. En dan heb ik het niet alleen over de spelers, maar ook alles rond de club. Iedereen wil daar deel van uitmaken.”

"Terug naar Ajax? Je weet het nooit"

Vertonghen kijkt tot slot ook al eens verder vooruit. Zo sluit hij een terugkeer naar zijn oude liefde Ajax niet uit. “Je weet het nooit. Mijn passie voor Ajax is heel groot. Na mijn spelerscarrière ga ik wellicht opnieuw in Amsterdam wonen. Ik zie mezelf een dag of twee per week in België wonen en voor het overige in Nederland leven. Mijn vrouw is van Amsterdam en ik hou van de stad.”

Trainer ziet Vertonghen zichzelf niet meteen worden. “Neen. Als ik zie hoe veeleisend die job is… Ik denk dat het een goed idee is om na mijn spelerscarrière even uit het voetbal te verdwijnen. Althans, zo denk ik er op dit moment over. Ik hoop dat ik een andere uitdaging vind waar ik me met veel passie kan in smijten.”

Poll: Zou jij Vertonghen graag opnieuw bij Ajax zien spelen?

TAGS  I  Ajax  I  Tottenham  I  Rode Duivels

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024