‘Verrassend nieuws over scheidsrechter Bart Vertenten’

‘Verrassend nieuws over scheidsrechter Bart Vertenten’
Woensdag 19 december 2018 - 08:30   I  

Bart Vertenten is één van de personen die enkele weken vastzat in het kader van het onderzoek 'Propere Handen'. Ondertussen is de scheidsrechter opnieuw een vrij man, maar opnieuw wedstrijden fluiten zat er tot op heden nog niet in omdat hij nog steeds onder verdenking van onder meer matchfixing wordt gesteld.

Toch zou er binnenkort licht aan het einde van de tunnel kunnen komen voor Vertenten. De advocaat van scheidsrechter Bart Vertenten, Hans Rieder, stelde gisteren in ­Humo dat het hele luik rond matchfixing aan het einde van het verhaal “niet meer dan een pagina in de Fabeltjeskrant wordt”.

"Volgens bronnen dicht bij het onderzoek is dat wel heel optimistisch gesteld. 'Al maakt het luik match­fixing slechts een miniem onderdeel uit van het strafdossier'", zo kwam Het Nieuwsblad te weten.

"Biecht van Veljkovic zou positief uitdraaien voor Vertenten"

"Vraag is hoe hard het gerecht bewijslast kan vergaren rond andere betrokkenen, laat staan andere matchen. Zo zou de biecht van Veljkovic eerder positief uitdraaien voor Bart Vertenten. De radioloog heeft tot dusver elke vorm van matchfixing ontkend", voegt de krant er nog aan toe.

Poll: Geloof jij in de onschuld van Vertenten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024