'Arnesen beveelt érg verrassende trainer aan bij RSCA'

'Arnesen beveelt érg verrassende trainer aan bij RSCA'
Vrijdag 21 december 2018 - 10:34   I   door Redactie

Frank Arnesen is de nieuwe sportief directeur van RSC Anderlecht. Er wacht de Deen de loodzware taak om paars-wit uit het slop te halen. Eerst en vooral moet Arnesen een nieuwe trainer naar het Constant Vanden Stockstadion halen.

Sinds Hein Vanhaezebrouck afgelopen zondag op de keien werd gezet, gonst het van de geruchten bij Anderlecht. Tal van coaches boden zichzelf aan bij Marc Coucke en Michael Verschueren, slechts weinigen zijn écht een optie.

Cocu én verrassende optie

Volgens Het Nieuwsblad zal Arnesen hoe dan ook een belangrijke rol spelen in het aantrekken van een nieuwe T1. De krant meldt dat de Deen twee namen heeft aanbevolen bij het Anderlecht-bestuur: Phillip Cocu, die hij nog kent van bij PSV, en zijn landgenoot Kasper Hjulmand.

Die laatste is trainer bij Nordsjaelland, waar hij na dit seizoen einde contract is. Hjulmand staat bekend als een voetbalromanticus die verzorgd voetbal op de mat wil brengen. De kans is reëel dat één van bovengenoemde coaches heel binnenkort Vanhaezebrouck opvolgt in het Astridpark.

Kasper Hjulmand

Poll: Zou Hjulmand een goede trainer zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Nordsjaelland  I  PSV

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024