Transfermarkt: Cocu geeft RSCA antwoord, Coosemans en Odoi naar Belgische topclub?

Transfermarkt: Cocu geeft RSCA antwoord, Coosemans en Odoi naar Belgische topclub?
Vrijdag 21 december 2018 - 23:12   I   door Redactie

De transfermarkt opent op 1 januari 2019 opnieuw de deuren. In aanloop naar de aankomende mercato gonst het van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Manchester United wil Mauricio Pochettino naar Old Trafford halen. De Argentijnse oefenmeester beschikt in zijn contract bij Tottenham over een afkoopclausule van… 38 (!) miljoen euro.

*Het is niet uitgesloten dat Colin Coosemans zijn huidige club AA Gent inruilt voor een andere Belgische (top)club.

*Phillip Cocu is van plan om een pauze in te lassen na zijn ontslag bij Fenerbahçe. Hij wordt zo goed als zeker niét de nieuwe T1 van Anderlecht.

*De kans is reëel dat Frank Arnesen meteen gaat shoppen bij PSV. De Deen zou er enkele overbodige spelers kunnen ophalen en meenemen naar Anderlecht.

*Lovre Kalinic mag zich vanaf 1 januari een speler van Aston Villa noemen. Hij vertrekt bij AA Gent.

*Club Brugge wil er in januari een extra centrale verdediger bijhalen.

*Ryota Morioka zou aan het onderhandelen zijn met STVV.

*Real Madrid zou een bod van 150 miljoen euro, plus Isco, hebben neergelegd bij Chelsea om Eden Hazard aan te trekken.. De Engelsen zou dat aanbod geaccepteerd hebben.

*Frank de Boer heeft Anderlecht afgewezen. De Nederlander kreeg een voorstel van paars-wit, maar wil daar niet op ingaan.

*Dat maakt dat Phillip Cocu, Peter Bosz en de Deen Kasper Hjulmand nu bovenaan op het verlanglijstje van Anderlecht staan.

*Het is niet uitgesloten dat Denis Odoi binnenkort naar een Belgische topclub verhuist.

*Club Brugge krijgt loodzware concurrentie in de strijd om Nabil Dirar. Ook Monaco wil de Marokkaan terughalen.

*Standard heeft zijn zinnen gezet op Roman Bezus. Het wil met STVV onderhandelen. Ook Anderlecht zou aan de aanvallende middenvelder denken.

*Zulte Waregem gaat dan weer een poging ondernemen om Geoffry Hairemans weg te halen bij Antwerp. Ook enkele, niet nader genoemde, Belgische topclubs zouden wel wat zien in Hairemans.

*Internazionale zou werk maken van de komst van Wesley Moraes. Club Brugge wil minstens 15 miljoen euro voor de spits die ook op het verlanglijstje van Lazio en Arsenal staat.

Poll: Is Wesley 15 miljoen euro waard?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024