Wordt Timmy Simons de nieuwe trainer van Club Brugge?

Wordt Timmy Simons de nieuwe trainer van Club Brugge?
Vrijdag 28 december 2018 - 20:15   I   door Redactie

Ruilt Club Brugge zijn huidige trainer Ivan Leko binnenkort in voor clubicoon Timmy Simons? Het is niet uitgesloten. Simons hield het na afloop van vorig seizoen voor bekeken en is dezer dagen nog steeds werkzaam bij blauw-zwart. Hij sluit niet uit dat hij op termijn als T1 aan de slag gaat.

Volgens sommigen wees Simons enkele maanden geleden een job als assistent bij de Rode Duivels af omdat hij ervan droomt om hoofdcoach van Club Brugge te worden. “Er waren eigenlijk verschillende redenen”, aldus Simons in Vista.

“Ten eerste was de job als T2 bij de Rode Duivels moeilijk te combineren met de rol binnen Club Brugge. Dan was ik nooit meer thuis geweest. En het kriebelt ook nog niet voldoende."

"Mijn doel is om ooit trainer te worden"

Toch gaat Simons actie ondernemen. "Ik probeer in de komende tijd wel aan mijn diploma’s te beginnen, met als doel om ooit trainer te worden. Assistent of hoofdtrainer, dat bepaal ik later nog wel. Maar toen ik de vraag kreeg van de Rode Duivels, kriebelde het nog niet."

"Het is misschien een trein die niet meer voorbij zal komen, maar ik heb nooit spijt gehad van mijn beslissingen. Nu ook niet", besluit Simons.

Poll: Zou jij Simons graag hoofdtrainer van Club Brugge zien worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024