'Híj is de grootste favoriet om de Gouden Schoen te winnen'

'Híj is de grootste favoriet om de Gouden Schoen te winnen'
Zondag 30 december 2018 - 15:38   I   door Redactie

Het is bijna weer die tijd van het jaar. Midden januari weten we wie op de erelijst van de Gouden Schoen Ruud Vormer opvolgt. De grootste favorieten zijn bekend, maar wie zal over iets meer dan twee weken met de individuele trofee aan de haal gaan?

Bij Unibet kan je een gokje wagen op de potentiële winnaar van de Gouden Schoen. Hans Vanaken is dé grote favoriet. Hij staat op 1,12 genoteerd om Vormer op te volgen. Alejandro Pozuelo, Leandro Trossard en Ruslan Malinovskyi volgen bij de bookmaker al op een gepaste afstand.

Heb jij nog geen account bij Unibet? Geen nood! Via deze link kan je je aanmelden en ontvang je bovendien een welkomstbonus van liefst 80 euro! Zet je je welkomstbonus vervolgens in op een eindzege van Hans Vanaken, dan kan je in totaal 89,60 euro winnen.

Zet je Alejandro Pozuelo op het hoogste schavotje, dan kan je 480 euro winnen als de Spanjaard met de Gouden Schoen aan de haal gaat. Een eindoverwinning van Mehdi Carcela kan je zelfs 1.200 euro opleveren. Bekijk hier de noteringen van alle favorieten.

Poll: Wie gaat volgens jou de Gouden Schoen winnen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Standard  I  Anderlecht  I  AA Gent

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024