'Depoitre neemt deze beslissing over transfer naar Club Brugge'

'Depoitre neemt deze beslissing over transfer naar Club Brugge'
Woensdag 23 januari 2019 - 17:41   I   door Redactie

Laurent Depoitre werd vorige week in verband gebracht met een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Club Brugge zou in de spits van Huddersfield een uitstekende opvolger voor Wesley Moraes - hij vertrekt ten laatste volgende zomer - zien.

Of Depoitre ook effectief naar het Jan Breydelstadion zal verhuizen, moet nog blijken. De 30-jarige targetman is momenteel geen vaste waarde bij zijn huidige werkgever, maar daar zou binnenkort verandering in kunnen komen.

Huddersfield zette vorige week David Wagner aan de deur en verving de coach door zijn landgenoot Jan Siewert. Die komt over van Borussia Dortmund 2 en moet Huddersfield in de Premier League zien te houden.

Evaluatie na het seizoen

De trainerswissel is voor Depoitre een nieuw begin bij Huddersfield. Hij zal aan de nieuwe T1 trachten te tonen dat hij de kwaliteiten heeft om in de basis te staan. Hij blijft zeker tot het einde van het seizoen bij zijn huidige ploeg.

Na het seizoen zal Depoitre een evaluatie maken van zijn twee jaar bij Huddersfield en een beslissing nemen omtrent zijn toekomst. Wie weet is Club Brugge dan wél een optie.

Poll: Zal Depoitre volgend seizoen bij Club Brugge spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Huddersfield  I  AA Gent  I  v24

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022