'Club Brugge plant uitverkoop en zet deze 6 spelers op transferlijst'

'Club Brugge plant uitverkoop en zet deze 6 spelers op transferlijst'
Vrijdag 25 januari 2019 - 12:34   I   door Redactie

Hoewel het de voorbije weken ontzettend rustig bleef in en rond het Jan Breydelstadion, plant Club Brugge een uitverkoop. Niet per se nog tijdens deze transferperiode, maar wel in de zomer.

Globaal bekeken zijn ze bij blauw-zwart zeer te spreken over de huidige spelerskern. Voorzitter Bart Verhaeghe noemde de huidige groep vorige week zelfs nog de beste sinds hij preses van Club Brugge is.

Toch vertoont de kern hier en daar barstjes. Niet iedere speler heeft de kwaliteiten om voor Club te spelen. Ten laatste komende zomer moeten enkele spelers wellicht andere oorden opzoeken.

3 zekere vertrekkers

Spelers die zeker weg moeten zijn Guillaume Hubert, Luan Peres en Ivan Tomecak. Verder zal Club na het seizoen ook een oplossing zoeken voor Saulo Decarli, over wie de meningen binnen de club nogal verdeeld zijn.

Ook Kaveh Rezaei en Dion Cools moeten een tandje bijzetten, willen ze volgend seizoen nog een speler van blauw-zwart zijn. Zij krijgen de komende maanden de kans om zich te tonen. Doen ze dat niet, zullen ze verkocht worden.

Poll: Gaat Rezaei het nog maken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024