'Rutten neemt 'bizarre beslissing' over recordaanwinst Sanneh'

'Rutten neemt 'bizarre beslissing' over recordaanwinst Sanneh'
Woensdag 06 februari 2019 - 16:01   I   door Redactie

RSC Anderlecht telde vorige zomer nog 8 miljoen euro neer om Bubbacar Sanneh naar het Constant Vanden Stockstadion te halen. Een half jaar later heeft de Gambiaanse verdediger nog geen deuk in een pakje boter weten te trappen en zit een basisplaats er zelfs niet meer in.

De Franstalige krant La Capitale meldt dat het voor Sanneh ontzettend moeilijk wordt om opnieuw in de ploeg te geraken. Dat heeft alles te maken met het feit dat Fred Rutten voor een 4-3-3-systeemt opteert en dus met twee in plaats van drie centrale verdedigers speelt.

Rutten wil een rechtsvoetige en een linksvoetige verdediger op het veld hebben staan en daar knelt het schoentje voor Sanneh. Hij moet opboksen tegen Kara Mbodj, die in januari terugkeerde naar paars-wit en incontournable lijkt. Naast Kara moeten James Lawrence en Antonio Milic onder elkaar uitmaken wie speelt.

La Capitale noemt het een bizarre beslissing van Rutten, die er op deze manier voor zorgt dat de man van 8 miljoen euro op de bank zijn broek moet verslijten.

Poll: Moet Sanneh meer speelkansen krijgen?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024