Opvolger voor Clement dient zich aan: "Ik en Genk passen bij elkaar"

Opvolger voor Clement dient zich aan:
Dinsdag 26 februari 2019 - 16:33   I   door Redactie

Albert Stuivenberg vindt zijn ontslag bij Racing Genk nog altijd jammer. De coach vindt namelijk dat hij en de club wel een juiste match waren.

"Ik ben er nog steeds van overtuigd, en dat klinkt misschien raar, dat Genk en ik bij elkaar passen", stelt hij in een interview met Sport/Voetbalmagazine. "Maar het management raakte in paniek door de resultaten, ze werden onrustig omdat ze dachten dat we play-off 1 zouden missen."

"Ik werd afgerekend op het aantal gelijke spelen. Heel vervelend, want ik ben geen gelijke-spelen-coach. Ik zou zomaar vijf gelijke spelen willen inruilen voor drie zeges en twee nederlagen. Dan zat ik mogelijk nog bij Genk."

Trossard

Stuivenberg had wel een moeizame relatie met Alejandro Pozuelo. "Maar waarom wordt mijn relatie met andere jongens niet belicht?", vraagt Stuivenberg zich af. "Ik weet dat Trossard het héél vervelend vond dat ik weg moest. Dat is ook zo'n speler met een gebruiksaanwijzing. Trossard heeft zich geschikt naar het topsportklimaat dat ik ingevoerd heb bij Genk. Daardoor is hij steeds beter gaan voetballen."

Poll: Vond jij Stuivenberg een goeie coach bij Genk?

TAGS  I  KRC Genk

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024