"Vincent Kompany wordt de volgende transfer van Anderlecht"

Woensdag 20 maart 2019 - 19:38   I   door Redactie

Vincent Kompany is tot nader order nog steeds een speler van Manchester City, maar de bijna 33-jarige Rode Duivel zit ondertussen wel in de herfst van zijn carrière.

Aan het einde van dit seizoen loopt het contract van Kompany bij Manchester City af. Waar hij volgend seizoen speelt, is momenteel nog niet duidelijk. Een verlengd verblijf bij City is niet uitgesloten, een transfer behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Voor een terugkeer naar Anderlecht lijkt het nog wat vroeg, maar sommige supporters twijfelen niet aan het feit dat hun jeugdproduct zijn carrière in het Constant Vanden Stockstadion zal afsluiten.

"Hij is de volgende transfer van Anderlecht"

Kompany zat eerder deze week nog rond de tafel met Anderlecht-voorzitter Marc Coucke om het over een samenwerking met BX Brussels te hebben. Coucke deelde een foto met Kompany op Instagram en de fans van paars-wit lieten daar duidelijk blijken dat ze ervan uitgaan dat Kompany binnen afzienbare tijd terugkeer naar Anderlecht.

"In de toekomst keert hij wel terug naar Anderlecht om zijn carrière af te sluiten", zegt een fan. Anderen denken er net zo over. "Breng hem terug naar huis", "Komaan, Coucke, geef hem een contract" en "Hij is de volgende transfer van Anderlecht", klinkt het onder meer.

Poll: Denk jij dat Anderlecht Kompany kan terughalen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Manchester City

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024