'Europese grootmacht brengt ongelofelijk bod uit op Kevin De Bruyne'

'Europese grootmacht brengt ongelofelijk bod uit op Kevin De Bruyne'
Woensdag 27 maart 2019 - 11:30   I   door Redactie

Kevin De Bruyne staat momenteel nog aan de kant met een blessure, maar binnenkort hoopt onze landgenoot opnieuw klaar te zijn voor de strijd. Mogelijk is de Rode Duivel ook aan zijn laatste maanden bij Manchester City bezig.

Don Balon meldt immers dat het Real Madrid nu toch menens zou zijn om De Bruyne naar Spanje te halen. Aanvankelijk leek Real-voorzitter Florentino Perez zijn pijlen te richten op Christian Eriksen, maar de spelmaker van Tottenham zou nu toch te duur uitvallen. The Spurs eisen immers meer dan 200 miljoen euro voor de Deen.

Bovendien is Perez ook niet opgezet met het feit dat Manchester City achter de schermen probeert om Toni Kroos los te weken bij Real Madrid. De voorzitter van Real wil de Engelsen terugpakken en één van hun topspelers binnenhalen.

'Ongelofelijk bod'

De namen van Raheem Sterling en Leroy Sané passeerden al de revue en nu is het de beurt aan De Bruyne. Real Madrid zou volgens Don Balon van plan zijn om een ongelofelijk bod uit te brengen op de Belg. Of City KDB laat gaan is natuurlijk nog maar de vraag.

Poll: Zou De Bruyne goed passen bij Real Madrid?

TAGS  I  Manchester City  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  KRC Genk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024