Genk klaar voor drastische maatregelen: "Een leger advocaten naar Brussel"

Genk klaar voor drastische maatregelen:
Woensdag 10 april 2019 - 18:33   I   door Redactie

Volgens Jacky Mathijssen weet Genk wat het te doen staat na het schorsingsvoorstel van zeven speeldagen voor Ruslan Malinovskyi. De analist meent dat de Limburgers zwaar ten strijde moeten trekken.

"De strafvordering van zeven speeldagen voor Malinovskyi is buiten proportie. Daar had niemand zich aan verwacht, vooral omdat hij zijn rode kaart in de laatste minuut kreeg. Een week schorsing is dan meestal de sanctie en dat had ook in dit geval de normale gang van zaken moeten zijn", zegt Mathijssen in Het Belang van Limburg

"Nu zou het echter meer kunnen worden. Daarom moet Genk met een leger advocaten richting het bondsgebouw in Brussel trekken en all-in gaan om dit te voorkomen. Het gevaar bestaat dat Malinovskyi als recidivist bestempeld wordt. Daarom denk ik dat hij voor twee weken of meer geschorst zou kunnen worden."

"Aan Genk dan om te beslissen of ze daartegen in beroep zullen gaan. Als men op de bond slim was geweest, had men het op een week gehouden. Dan was er ook geen kans dat de club in beroep zou gaan", besluit Mathijssen.

Poll: Moet Genk een leger advocaten naar Brussel sturen?

TAGS  I  KRC Genk  I  sport  I  voetbal  I  v24

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024