Transfermarkt: Depoitre naar Belgische topclub, ontslag voor Thorup?

Transfermarkt: Depoitre naar Belgische topclub, ontslag voor Thorup?
Vrijdag 03 mei 2019 - 23:10   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Barcelona zou Ousmane Dembele verkopen aan Paris Saint-Germain. Met de deal zou zomaar even 160 miljoen euro gemoeid zijn.

*AA Gent neemt een afwachtende houding aan in het dossier van trainer Jess Thorup. De T1 krijgt de kans om zich samen met zijn elftal te herpakken. Na het seizoen beslist Gent over de toekomst van Thorup.

*De zaakwaarnemer van Leandro Trossard heeft al rond de tafel gezeten met Arsenal. De Londense topclub is een optie voor Trossard, al kan de smaakmaker van Genk ook naar de Bundesliga.

*KV Mechelen-doelman Michael Verrips was in januari al in beeld bij AA Gent, dat uiteindelijk Thomas Kaminski weghaalde bij KV Kortrijk. Mogelijk verhuist Verrips straks naar een andere Belgische topclub.

*KRC Genk is niet van plan om Philippe Clement naar Club Brugge te laten gaan.

*Standard is vergeten om de optie in het contract van Guillermo Ochoa te lichten. Daardoor kan de Mexicaan straks gratis weg.

*Matthijs de Ligt zou zelf naar Bayern München, en dus niet naar Juventus of Barcelona, willen verhuizen.

*Hans Vanaken neemt pas na het einde van de play-offs een beslissing over zijn toekomst.

*Henry Onyekuru zit niet te wachten op een terugkeer naar België. Club Brugge toonde interesse, maar vist achter het net.

*Laurent Depoitre en Club Brugge zouden aan het onderhandelen zijn over een eventuele samenwerking. De spits is straks einde contract bij Huddersfield.

*Club Brugge, Anderlecht en KRC Genk zijn nog in de running om Theo Bongonda weg te halen bij Zulte Waregem.

*Real Madrid gaat de komst van Eden Hazard ten laatste over twee weken aankondigen. De Spaanse grootmacht zou een akkoord hebben met Chelsea en de speler.

*Lionel Messi heeft aan het bestuur van Barcelona gevraagd om Neymar terug te halen naar Camp Nou. De Braziliaan is ongelukkig bij PSG.

Poll: Denk jij dat Depoitre volgend seizoen opnieuw in België speelt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024