Peter Vandenbempt haalt zwaar uit naar Anderlecht

Peter Vandenbempt haalt zwaar uit naar Anderlecht
Donderdag 25 juli 2019 - 08:30   I   door Redactie

Het nieuwe project bij RSC Anderlecht staat nog in de steigers. Speler-manager Vincent Kompany mikt zo hoog mogelijk, maar Peter Vandenbempt gelooft (nog niet?) in paars-wit.

"Anderlecht al bij de kandidaten voor de titel zetten, dat doe ik niet. Als Anderlecht kampioen wordt, dan zou mij dat verbazen. Al zijn we al wel vaak verbaasd in het voetbal", steekt Vandenbempt bij Sporza van wal.

"Maar het hangt niet alleen af van Kompany natuurlijk. Er zijn nog een heleboel spelers van vorig jaar over. Spelers die bij wijze van spreken de bal niet van hun rechter- naar hun linkervoet konden spelen, mede door een gebrek aan vertrouwen, weliswaar", haalt Vandenbempt uit naar paars-wit.

"Boeiend project"

"Dat Anderlecht nu opeens een sprong over 5 ploegen kan maken in vergelijking met vorig seizoen, zou me verbazen", concludeert Vandenbempt. "Hoe het project van Kompany bij Anderlecht zal verlopen, dat kan ik niet voorspellen. Maar ik vind het met grote voorsprong het boeiendste dat er zit aan te komen in de Belgische competitie. Tegelijk is het ook het grootste vraagteken."

Poll: Denk jij dat Anderlecht een kans maakt om kampioen te worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024