"Vincent Kompany wordt écht gehaat bij Anderlecht"

Donderdag 25 juli 2019 - 10:30   I   door Redactie

Vincent Kompany is terug van weggeweest in België. Komend weekend staat hij voor zijn officiële vuurdoop als speler-manager. Het is nu al uitkijken naar hoe Kompany het straks zal doen.

Radiocommentator Peter Vandenbempt is benieuwd naar het project van Kompany bij Anderlecht, maar waarschuwt de Rode Duivel ook meteen. "Alles draait nu rond Vincent Kompany, die wel wat kan hebben en altijd met een bepaald respect behandeld zal worden", aldus Vandenbempt bij Sporza.

"Toch vind ik het interessant om te zien hoe zijn voetbal geanalyseerd zal worden. Zullen we hem op dezelfde manier aanpakken als alle andere trainers? Wat ik ook boeiend vind, is hoe Kompany onthaald zal worden door de fans van andere ploegen", gaat de commentator verder.

Haat

Vandenbempt benadrukt dat Kompany als lid van Anderlecht gehaat zal worden. "Hij is al 10 jaar de held van de nationale ploeg en nu is hij plots speler van het door velen gehate Anderlecht. Het interigeert me wel hoe hij zal worden ontvangen in Jan Breydel of op Sclessin."

Poll: Verdient Kompany meer respect dan iemand anders?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Club Brugge  I  voetbal

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024