'Samir Nasri heeft één énorm probleem bij Anderlecht'

'Samir Nasri heeft één énorm probleem bij Anderlecht'
Donderdag 01 augustus 2019 - 11:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht pakte eerder deze zomer groots uit met de komst van Samir Nasri (32). Hij moet gaandeweg één van de sterren van het nieuwe Anderlecht worden, maar voorlopig zit dat er nog niet in.

Het Nieuwsblad meldt dat Nasri momenteel één énorm probleem met zich meedraagt. Letterlijk, want Nasri staat immers nog flink wat te zwaar. Hij zou zich in het tussenseizoen wat laten gaan hebben en daardoor nu nog niet echt scherp staan.

"Nasri heeft deze zomer te vaak in de tuin van Eden gezeten. Een beetje te veel geprofiteerd van het leven, want net als Eden Hazard bij Real Madrid sleept de Fransman nog wat overtollig gewicht mee", schrijft Het Nieuwsblad. "Die extra ballast belemmert hem nog om snel in het spel te komen."

Genialiteit

Toch zag de krant ook al goede dingen van Nasri, die in de oefenpot tegen Düsseldorf zelfs kapitein was. "Als de dribbelaar de bal echter aan zijn voet krijgt, toont hij al flitsen van zijn genialiteit. Een hoge, harde bal uit de lucht plukken: fluitje van een cent. Subtiele passjes: geen probleem. Zo zette hij El Hadj met een goeie baltoets op weg naar de 1-1. Zijn eerste assist voor Anderlecht."

Poll: Denk jij dat Nasri één van de beste spelers bij dit Anderlecht gaat worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024