‘Deze 5 spelers vertrekken mogelijk per direct bij Anderlecht’

‘Deze 5 spelers vertrekken mogelijk per direct bij Anderlecht’
Woensdag 04 september 2019 - 18:00   I   door Redactie

De transferperiode in België is voorbij, maar dat neemt niet weg dat clubs uit de Jupiler Pro League nog deals kunnen sluiten. In het buitenland zijn nog enkele markten open en dus hoopt Anderlecht nog enkele overbodige spelers te slijten.

Anderlecht zocht tijdens de laatste dagen en uren van de transferperiode in België naar een oplossing voor spelers als Adrien Trebel, Thomas Didillon, Alexandru Chipciu, Kenny Saief en Knowledge Musona. Oplossingen kwamen (nog?) niet uit de bus.

In het geval van Trebel is het nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren. Hij weigerde een transfer naar het Midden-Oosten. "Dat is zijn keuze", zegt manager Michael Verschueren in Het Nieuwsblad. "Ik heb geen enkel probleem met Trebel. Hij blijft correct en professioneel tegenover de club. Op training geeft Adrien alles en hij speelt zonder mokken met de U21."

"Misschien raken we hen nog kwijt"

"Er is geen sprake van dat hij nu definitief naar de B-ploeg wordt gestuurd", gaat Verschueren verder. "Trebel mag meetrainen en dan zal de staf oordelen of hij nog kansen krijgt." Trebel en de andere overbodige spelers kunnen wel nog steeds per direct weg. "Het kan dat we sommige jongens nog kwijtraken op markten die nog open zijn", besluit Verschueren.

Poll: Vind jij dat Trebel opnieuw in de ploeg moet staan bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024