Openda: "Als ik dat doe, zal ik volgens Clement nog veel meer scoren"

Openda:
Donderdag 05 september 2019 - 21:00   I   door Redactie

Loïs Opende speelde vorig seizoen onder Ivan Leko al aardig wat wedstrijden. Ook in de Champions League kwam de aanvaller al in actie.

"Vorig seizoen was mijn eerste jaar bij de profs en als je dan meteen voor zoveel volk moet spelen, is er altijd wat stress. Toen ik tegen Atlético Madrid en Borussia Dortmund kansen miste, was ik heel ontgoocheld in mezelf en werd ik zenuwachtig uit schrik om er nog meer te missen", vertelt Openda in Sport/Voetbalmagazine.

"Daar werkte ik daarna op training veel met de coaches aan, om op mijn kwaliteiten te blijven voetballen en rustig te blijven. Het gevolg daarvan was dat ik in Kiev scoorde met een plaatsbal. Mijn bedoeling was dit seizoen te beginnen zoals ik het vorige geëindigd was en dat ben ik nu dus aan het doen", zegt Openda.

Ook coach Philippe Clement gelooft duidelijk in Openda. "Ook de nieuwe coach weet: als ik in de diepte ga, is het altijd gevaarlijk. Hij zegt dat als ik de bal in de hoek plaats, ik dit seizoen veel meer doelpunten zal maken."

Poll: Verwacht jij dat Openda nog meer gaat ontploffen dit seizoen?

TAGS  I  Club Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024