Club Brugge neemt plots érg drastische beslissing

Club Brugge neemt plots érg drastische beslissing
Vrijdag 06 september 2019 - 18:00   I   door Redactie

Het gaat Club Brugge dezer dagen voor de wind. Bij blauw-zwart wordt al enkele jaren prima gewerkt, en dat resulteerde onder meer in twee landstitels. Deze zomer plukte Club daar de vruchten van en realiseerde het enkele straffe transfers.

Toch is het niet al goud wat blinkt. Door het succes heeft Club Brugge plots een érg drastische beslissing genomen. Zo zal de jeugd dit seizoen minder kansen krijgen.

Met een belangrijk Champions League-jaar in het vooruitzicht, wil Club Brugge zo sterk mogelijk voor de dag komen. Het gaat vol voor een nieuwe landstitel en wil zich ook tonen in Europa. Niet voor niets werd met Mbaye Diagne nóg een spits gehaald.

Openda als uitzondering... Of niet?

Loïs Openda is zowat de enige jonge gast uit de eigen opleiding die dit seizoen op speelminuten mag rekenen. Al moet zelfs Openda vrezen voor zijn plaats, want het wordt niet eenvoudig om de concurrentiestrijd te winnen van Diagne en David Okereke.

Het is opmerkelijk dat de jeugd van Club nu opnieuw naar het achterplan verdwijnt. En dat terwijl de jongste jaren verschillende youngsters mochten proeven van voetbal op het hoogste niveau bij Club Brugge. Uitstel betekent niet altijd afstel, maar het is maar de vraag of de spelers van de huidige beloftenploeg nog in het A-team zullen geraken.

Poll: Vind jij dat de jeugd van Club Brugge meer kansen moet krijgen in het A-team?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal  I  sport

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024