Club Brugge troeft alle Belgische topclubs af: "Alle credits voor hém"

Club Brugge troeft alle Belgische topclubs af:
Vrijdag 06 september 2019 - 20:00   I   door Redactie

Het gros van de Belgische clubs kijkt dezer dagen met bewondering naar Club Brugge. Blauw-zwart heeft op transfervlak een fantastische zomer achter de rug. Club brak al zijn records en dat heeft het in het bijzonder te danken aan één man: Vincent Mannaert.

In Krant van West-Vlaanderen worden de pluimen terecht op de hoed van de blauw-zwarte CEO gestoken. "Wat de 62 miljoen (het bedrag dat de uitgaande transfers opleverden, nvdr.) betreft: alle credits voor Vincent Mannaert die nergens onder zíjn prijs ging en telkens ook zíjn prijs kreeg. 33 miljoen winst, het zorgt voor de grootste onderscheiding", schrijft de krant.

"De duurste aankoop ooit, Okereke, is pas 21 en zal ooit véél meer opbrengen. Mignolet, een zekerheid van vijf jaar in doel, betaalt altijd de investering van 7 miljoen terug", benadrukt de krant.

Huurvergoeding Diagne lijkt wat zotjes

"De rest van de transfers zijn marktconform: 2,5 à 3 miljoen voor verdedigers en middenvelders tussen 24 en 27 jaar. De huurvergoeding van 3,35 miljoen voor Diagne lijkt wel wat zotjes, maar laat Diagne nu net een spits zijn die in de Champions League punten kan opleveren."

Poll: Vind jij dat Mannaert deze zomer goed werk heeft geleverd?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal  I  sport

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024