Steven Defour snoert fluitende Anderlecht-fans de mond: “Héél leuk”

Steven Defour snoert fluitende Anderlecht-fans de mond: “Héél leuk”
Zondag 15 september 2019 - 17:00   I   door Redactie

Steven Defour is terug van weggeweest in de Jupiler Pro League. Zondagnamiddag debuteerde Defour voor Antwerp, op het veld van zijn ex-club RSC Anderlecht.

Defour speelde een uur, maar werd serieus op de korrel genomen door de Anderlecht-aanhang. Zeker nadat hij geel pakte en goed wegkwam toen hij nog enkele overtredingen beging.

Zelf bleef Defour nuchter, ook toen hij voor de camera van Play Sports verscheen. In een interview na de match snoerde de middenvelder de Anderlecht-fans de mond: "Of het leuk is om met een zege hier in Anderlecht terug te keren? Héél leuk", aldus Defour.

"Onze start van de tweede helft was geweldig"

"In de eerste helft was het niet makkelijk om de ruimtes te vinden. Ik kreeg de opdracht van Verschaeren niet te laten lopen en Haroun moest Vlap in de gaten houden. Na rust toonden we meer zelfvertrouwen en ging het beter."

"Onze start van de tweede helft was geweldig. We waren klaar en geconcentreerd. Daar hebben we de basis gelegd voor onze overwinning", weet Defour. "Waar ik persoonlijk sta? Ik zit op 70 of 80% van mijn kunnen. Dat is goed na acht maanden inactiviteit. Medisch ben ik in orde, maar op fysiek vlak kan het nog beter."

Poll: Denk jij dat Antwerp een goede zaak heeft gedaan met de komst van Defour?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  voetbal

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024