Karl Vannieuwkerke en Gert Verheyen scherp voor Vincent Kompany: “Respectloos”

Karl Vannieuwkerke en Gert Verheyen scherp voor Vincent Kompany: “Respectloos”
Woensdag 25 september 2019 - 21:05   I   door Redactie

Vincent Kompany heeft zich niet bepaald populair gemaakt met één van zijn meest recente keuzes. De speler-manager van RSC Anderlecht viste Adrien Trebel op voor de klassieker tegen Club Brugge, maar liet hem enkele dagen alweer vallen.

En dat gaat er niet in bij enkele analisten. "Ik vond het niet vreemd dat Trebel heropgevist werd voor het duel tegen Club Brugge. Dat hij nu niet eens op de bank zit, is wél vreemd", liet Gert Verheyen voor aanvang van Beerschot-Anderlecht optekenen op Sporza.

"Ik weet niet hoe Trebel daar zelf over denkt... Maar moest ik in zijn plaats zijn, zouden ze het mij toch geen twee keer moeten vragen om te depanneren. Zeker niet als ze je op deze manier behandelen", voegde Verheyen er nog aan toe.

Presentator Karl Vannieuwkerke pikte in: "Het is respectloos, hè?", klonk het. Waarna je Gert Verheyen en Mo Messoudi, die andere analist, zag instemmen met de woorden van Vannieuwkerke.

niet vreemd terugnemen nu helemaal niet bij wel vreemd weet ni hoe hij erover denkt moest ik zijn plaats zijn zouden mij geen twee keer meoten vragen om terug te keren om op die manier behandeld te worden 

Poll: Vind jij het respectloos van Kompany?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024