Charles De Ketelaere reageert na verrassend debuut bij Club Brugge

Charles De Ketelaere reageert na verrassend debuut bij Club Brugge
Woensdag 23 oktober 2019 - 10:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere (18) maakte dinsdagavond zijn grote debuut bij Club Brugge. In het Champions League-duel tegen Paris Saint-Germain verscheen het jeugdproduct van Club Brugge aan de aftrap. Achteraf blikte De Ketelaere, ondanks een pijnlijke nederlaag, tevreden terug.

"Ik wist pas maandag dat ik zou spelen. Er werd mij verteld dat de kans groot zou zijn”, opent De Ketelaere in Het Nieuwsblad. “Natuurlijk was er wat spanning. Toen ik 's avonds in mijn bed kroop, gingen er wel zaken door mijn hoofd spoken. (lacht) Maar uiteindelijk heb ik wel goed kunnen slapen. In dit stadion spelen: daar droomde ik heel lang van. En als dat dan in de Champions League gebeurt, is het dubbel zo mooi.”

De Ketelaere nam het op het middenveld op tegen grote namen als Marco Verratti, Ander Herrera en Marquinhos. Toch was hij niet onder de indruk, zo bleek meteen. "Ik wou meteen scherp zijn. Tonen dat ik aanwezig was", bevestigt de middenvelder.

"In de spelerstunnel kriebelde het nog wat"

"In de spelerstunnel kriebelde het nog wat, maar eigenlijk was de stress vanaf de opwarming al verdwenen. En het liep redelijk vlot voor mij. Tot die 0-2 zaten we goed in de match, maar PSG heeft zoveel kwaliteit. Al die sterren. Vanavond zal ik nog wat nadenken, maar ik zal wel goed slapen", besloot De Ketelaere.

Poll: Ben jij tevreden over het grote debuut van De Ketelaere?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  voetbal

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024