Dit zeggen buitenlandse media over afgang van Club Brugge: "Dat veranderde alles"

Dit zeggen buitenlandse media over afgang van Club Brugge:
Woensdag 23 oktober 2019 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge ging dinsdagavond met zware 0-5-cijfers onderuit in de Champions League. Paris Saint-Germain was een maatje te groot voor blauw-zwart, al zeker toen Kylian Mbappé inviel.

De buitenlandse media zagen dat Club Brugge kopje onder gingen. “Ze werden al vroeg afgestraft doordat ze zo hoog stonden met hun verdediging”, tekent Het Nieuwsblad op uit de La Gazzetta dello Sport.

“Het inschuiven van hun verdedigers bij het druk zetten speelde in de kaart van PSG, dat zo met drie aanvallers tegen drie verdedigers stond”, schrijft het Spaanse AS dan weer. "Na het openingsdoelpunt toonde Club Brugge zich ondernemender, zonder echt gevaarlijk te zijn. En ook bij de start van de tweede helft domineerden de spelers van Philippe Clement. Eén man veranderde echter alles: Kylian Mbappé”, schrijft Le Figaro.

"PSG heeft moeten bibberen"

"PSG heeft moeten bibberen. De score komt bedrieglijk over gezien de eerste helft van PSG", klinkt het nog in Le Figaro. "Verdrongen door een mobiel Club Brugge, verloren de Parijzenaars tijdens een groot deel van de eerste helft het overzicht. Gemiste passes, talloze misverstanden en onrustig verdedigen: PSG liet zich van zijn slechtste kant zien. Tot het uiteindelijk toch opstond en fysiek de bovenhand kreeg op zijn tegenstander.”

Poll: Vind jij dat Club Brugge zich op een goede manier heeft gepresenteerd tegen Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  voetbal

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024