Club Brugge wint ruim van Zulte Waregem, herboren Okereke schittert

Donderdag 26 december 2019 - 19:50   I   door Redactie

Club Brugge heeft 2019 afgesloten met een eenvoudige overwinning. In het eigen Jan Breydelstadion haalde blauw-zwart het met 4-0. Krépin Diatta, Ruud Vormer en de ingevallen David Okereke (2) zorgden voor de doelpunten.

In een gesloten eerste helft wilde Club Brugge zijn publiek wel vermaken, maar dat lukte niet altijd even goed. Pas rond het halfuur vond blauw-zwart een gaatje in de defensie van Zulte Waregem. Schrijvers strafte matig verdedigen van Baudry af en bood Diatta de 1-0 op een dienblaadje aan.

Na de pauze nam Club Brugge meer afstand, met dank aan invaller Okereke. Die maakte twee doelpunten en legde de match in een definitieve plooi. Na de 3-0 haalde Club de voet van het gaspedaal en was Zulte Waregem nooit bij machte om nog voor een ommekeer te zorgen.

Vormer met zijn eerste

In blessuretijd legde Vormer - met zijn eerste doelpunt van dit seizoen in de competitie - de 4-0-eindstand vast. Club sluit het jaar in stijl af en blijft autoritair aan de leiding in de Jupiler Pro League.

Poll: Denk jij dat dit Club Brugge na Nieuwjaar af te stoppen zal zijn in de Jupiler Pro League?