Aanwinst Krmencik valt van zijn stoel bij Club Brugge: "Zoals Liverpool"

Aanwinst Krmencik valt van zijn stoel bij Club Brugge:
Zaterdag 01 februari 2020 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge haalde met Michael Krmencik een nieuwe spits. De Tsjech is erg onder de indruk van de faciliteiten van zijn nieuwe club.

“In één woord: geweldig. Het trainingcentrum is op alles voorzien – wellness, eetkamer, biljart, trainingsruimtes… Ik durf te zeggen dat dit op het niveau is van echte topclubs zoals Liverpool, Manchester City en andere eliteploegen", zegt Krmencik. 

"Het is duidelijk dat Club op de goede weg is. Nu is het aan de spelers om succesvol te zijn. Het is een nieuwe ervaring voor mij, maar ik ben er niet bang voor. Ik ben op een ideale leeftijd, ik heb al iets gepresteerd voor mijn club en de nationale ploeg. Ik ben er klaar voor.”

Engelse lessen

"De taal is nog moeilijk, maar ik heb al Engelse lessen besteld", vervolgt Krmencik. "Ik begrijp bijna alles, maar ik heb nog wat schrik om het te spreken. Over twee maanden hoop ik dat het beter zal gaan. Tot nu toe moet ik iedereen bij Club Brugge bedanken. Ze zorgen goed voor mij en bieden mij en mijn makelaar alle nodige service. Het is allemaal op het hoogste niveau.”

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024