JPL afgelast, in provinciale gaan wedstrijden nog door: "Onbegrijpelijk"

JPL afgelast, in provinciale gaan wedstrijden nog door:
Zaterdag 08 februari 2020 - 17:32   I   door Redactie

De Pro League besliste om de wedstrijden van zondag uit te stellen vanwege de aangekondigde storm. Een goeie zaak vindt Ludo Vandewalle van Het Nieuwsblad. Hij begrijpt echter niet waarom de wedstrijden in de provinciale reeksen nog niet werden afgelast.

"Het benadrukt nog maar eens dat het bij de Pro League niet aan goede wil ontbreekt om logische beslissingen te nemen. De Pro League wordt gegijzeld door de eigen, veel te vol geladen kalender. De profclubs zetten daarmee veel te veel zichzelf klem waardoor het aan klantvriendelijkheid wel eens te wensen overlaat. Deze logische ingreep kan de Pro League hopelijk inspireren de kalender wat lichter te maken", aldus Vandewalle.

"Nu is het aan de voetbalbond, want de wedstrijden in de provinciale reeksen gaan om onbegrijpelijke voorlopig nog altijd gewoon door. Daar komen geen horden toeschouwers op af, dat klopt. Maar de toeschouwers, en het zijn er veel als je alle provincies overschouwt, en de spelers hebben toch ook recht op een normale wedstrijd en geen duel waar de bal alle kanten opvliegt?"

Poll: Kan jij dit begrijpen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024